بهترین شرکت دیجیتال مارکتینگ [سال 1403] + لیست 10تایی ✅

دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی دیجیتال ترویج و بازاریابی کالاها و خدمات به مصرف‌کنندگان از طریق کانال‌های دیجیتال و فناوری‌های الکترونیکی است. این کانال‌ها می‌توانند شامل اینترنت، دستگاه‌های تلفن همراه، پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی، وبینارها، موتورهای جستجو، جوامع مشتریان آنلاین و سایر پلتفرم‌های دیجیتالی باشند.

بازاریابی دیجیتال بسیاری از اصول مشابه با بازاریابی سنتی را شامل می‌شود. اغلب به‌عنوان یک راه اضافی برای شرکت‌ها در نظر گرفته می‌شود تا به مشتریان نزدیک شوند و رفتار آنها را درک کنند. شرکت‌ها اغلب تکنیک‌های بازاریابی سنتی و دیجیتال را در استراتژی‌های خود با هم ترکیب می‌کنند. اما دیجیتال مارکتینگ با مجموعه‌ای از چالش‌های خاص خود نیز همراه است.

هدف بازاریابی دیجیتال بهبود آگاهی از برند، تولید سرنخ، افزایش ترافیک وب‌سایت و در نهایت افزایش فروش و رشد کسب‌وکار است. این فرآیند می‌تواند شامل تاکتیک‌های بازاریابی دیجیتال مشابه بازاریابی سنتی باشد. سازمان‌ها می‌توانند هر دو تکنیک بازاریابی سنتی و دیجیتال را به‌عنوان یک استراتژی ترکیب کنند.

اهمیت دیجیتال مارکتینگ

بازاریابی دیجیتال به سازمان کمک می‌کند تا مخاطبان بسیار بیشتری را نسبت به روش‌های بازاریابی سنتی جذب کند؛ زیرا اینترنت سراسر جهان در دسترس است. این روش بازاریابی همچنین به سازمان‌ها اجازه می‌دهد تا مشتریان بالقوه‌ای را که احتمالاً محصول یا خدمات آن‌ها را خریداری می‌کنند، هدف قرار دهند. مثلاً یک شرکت می‌تواند فروش جشنواره‌ای را با ارسال ایمیل به مشتریان قبلی یا با اشتراک‌گذاری اخبار معاملات در رسانه‌های اجتماعی تبلیغ کند.

سازمان‌ها چندین روش آنلاین مختلف دارند که می‌توانند از آنها برای ارتباط با مشتریان استفاده کنند، از جمله ایمیل، رسانه‌های اجتماعی، اپلیکیشن‌های موبایل، پیام‌های متنی، تبلیغات بنری یا بازاریابی وابسته.

رسانه‌های اجتماعی یک راه مشترک برای تعامل با افراد و ارتباط با سازمان‌ها فراهم می‌کند. به همین ترتیب، بازاریاب‌ها می‌توانند دیدگاهی را از مخاطبان هدف خود در این پلتفرم‌ها جمع‌آوری کنند و با برقراری ارتباط با آنها، تعامل مشتری را افزایش دهند. استراتژی‌های بازاریابی دیجیتال را می‌توان به‌سرعت در صورت نیاز تغییر داد. به‌عنوان مثال، اگر مخاطبان هدف پلتفرم‌ها را جابه‌جا کنند، بستر و قالب ارتباط را می‌توان تغییر داد.

انواع دیجیتال مارکتینگ

دیجیتال مارکتینگ برای همه‌ی صنایع و انواع کسب و کارها کاربرد دارد، اما برای مؤثر بودن نیاز به رویکردی متناسب دارد. به این ترتیب، بازاریابی دیجیتال می‌تواند به اشکال مختلفی ظاهر شود، از جمله موارد زیر:

1. بازاریابی وبسایت

شرکت‌ها اغلب از وب‌سایت خود به‌عنوان مرکز فعالیت‌های بازاریابی دیجیتال خود استفاده می‌کنند. مؤثرترین وب‌سایت‌ها برند و محصولات و خدمات آن را به شیوه‌ای واضح و به یاد ماندنی نشان می‌دهند. یک وب‌سایت امروزی باید سریع بارگذاری شود، موبایل پسند باشد و به راحتی قابل جست‌وجو باشند.

2. تبلیغات کلیکی یا پرداخت به ازای کلیک (PPC)

تبلیغات پرداخت به ازای کلیک بازاریابان را قادر می‌سازد تا از طریق تبلیغات پولی به مخاطبان در اخبار و سایر وب‌سایت‌ها و پلتفرم‌های دیجیتال دست یابند. نمونه‌ای از چنین تبلیغاتی، تبلیغات بنری است. اگر داده‌ها یا کوکی‌های کافی در مورد یک کاربر جمع‌آوری شود، این تبلیغات می‌توانند با ویژگی‌هایی مانند سن، جنسیت، مکان یا علایق عمومی مورد هدف قرار گیرند. تبلیغات کلیکی به شما کمک می‌کند مخاطبان هدف خود را شناسایی کنید و تبلیغات خود را دقیقاً به همین افراد نمایش دهید.

3. بازاریابی محتوا

هدف بازاریابی محتوا دستیابی به مشتریان بالقوه از طریق استفاده از محتوای نوشتاری، تصویری یا ویدئویی است که موردعلاقه آنهاست. این محتوا معمولاً در یک وب‌سایت منتشر می‌شود و سپس از طریق رسانه‌های اجتماعی، بازاریابی ایمیلی، بهینه‌سازی موتورهای جستجو یا حتی کمپین‌های پرداخت به ازای کلیک، تبلیغ می‌شود. اگر شما فروشنده هستید و ارتباط مستقیم با مخاطب و مشتری خود دارید، محتوا می‌تواند به معنی پست‌های شبکه‌های اجتماعی، مقالات بلاگ و ویدئو های سرگرم کننده باشد.

4. بازاریابی از طریق رسانه های اجتماعی

اهداف اولیه کمپین بازاریابی رسانه‌های اجتماعی ایجاد آگاهی از برند و ایجاد اعتماد است. همان‌طور که در بازاریابی رسانه‌های اجتماعی وارد می‌شوید، می‌توانید از آن برای به دست آوردن راهنما و به‌عنوان یک کانال بازاریابی یا فروش مستقیم استفاده کنید. پست‌های اینستاگرام و توییت‌های تبلیغاتی دو نمونه از بازاریابی رسانه‌های اجتماعی هستند.

5. بازاریابی ایمیل

بازاریابی ایمیلی هنوز یکی از مؤثرترین روش‌های بازاریابی دیجیتال است، اگرچه بسیاری از مردم آن را با هرزنامه مرتبط می‌دانند و با چنین پیام‌هایی برخورد می‌کنند. استراتژی بازاریابی ایمیلی یک بخش مهم از هر استراتژی بازاریابی در تیم‌های بازاریابی دیجیتال حرفه‌ای در ایران و خارج از ایران است. ایمیل مقرون به‌صرفه‌ترین روش تبلیغ محصولات شما به‌حساب می‌آید که می‌تواند برقراری ارتباط با مشتریان و دستیابی به اهداف فروش را به راحتی محقق کند.

6. بازاریابی پورسانتی (افیلیت)

این نوع بازاریابی یکی از قدیمی‌ترین شکل‌های بازاریابی است و دنیای دیجیتال به آن جان تازه‌ای بخشیده است. در بازاریابی پیوسته، شرکت‌ها و “اینفلوئنسرها” فردی، محصولات شرکت دیگری را تبلیغ می‌کنند و هر بار که فروش انجام می‌شود یا یک مشتری تازه به لیست آنها اضافه می‌شود، کمیسیون دریافت می‌کنند. این روش ریسک پایینی دارد، حتی اگر با استفاده از این روش به نتیجه‌ی خیلی شگفت آوری هم نرسیم، هزینه‌‌ی زیادی را از دست نداده‌ایم.

7. بازاریابی ویدیویی

بسیاری از کاربران اینترنت قبل از تصمیم‌گیری برای خرید، برای یادگیری نحوه انجام کاری، خواندن نظر یا فقط برای استراحت، به سایت‌هایی مانند YouTube مراجعه می‌کنند. بازاریابان می‌توانند از هر یک از چندین پلتفرم بازاریابی ویدیویی، از جمله ویدیوهای اینستاگرام و تیک‌تاک برای اجرای کمپین بازاریابی ویدیویی استفاده کنند. شرکت‌ها بیشترین موفقیت را در ویدیو و ادغام آن با سئو، بازاریابی محتوا و کمپین‌های بازاریابی رسانه‌های اجتماعی گسترده‌تر پیدا می‌کنند.

8. محتوای حمایت شده

در این نوع از تبلیغات یک سازمان برای ایجاد و تبلیغ محتوایی که محصول یا خدمات بازاریاب را برجسته می کند، به کسب و کار دیگری پول پرداخت می کند. خود کمپانی، اینفلوئنسر، یا شرکتی که قصد دارد از این محصول حمایت کند، هزینه‌ی آن را می‌پردازد. یکی از انواع محبوب محتوای حمایت شده، اینفلوئنسر مارکتینگ است. با این نوع محتوای حمایت‌شده، یک اینفلوئنسر در صنعت خود از یک برند حمایت می‌کند و پست‌ها یا ویدیوهای مرتبط با شرکت را در رسانه‌های اجتماعی منتشر کند.

9.بازاریابی از طریق موبایل

این نوع بازاریابی دیجیتال بر روی دستیابی به مخاطبان هدف شما در تلفن هوشمند یا تبلت آنها متمرکز است. بازاریابی موبایلی از طریق پیام‌های متنی، رسانه‌های اجتماعی، وب‌سایت‌ها، ایمیل و اپلیکیشن‌های موبایلی به افراد دسترسی پیدا می‌کند. بازاریابان می‌توانند پیشنهادات یا محتوای ویژه را متناسب با یک مکان یا زمان جغرافیایی تنظیم کنند، مانند زمانی که مشتری وارد فروشگاه می‌شود یا وارد یک رویداد می‌شود.

10. بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO)

هدف سئو این است که یک کسب‌وکار را در رتبه بالاتری در نتایج جستجوی گوگل قرار دهد و در نهایت ترافیک موتورهای جستجو را به وب‌سایت آن کسب‌وکار افزایش دهد. برای انجام این کار، بازاریابان سئو درباره‌ی کلمات و عباراتی را که مصرف‌کنندگان برای جستجوی اطلاعات آنلاین استفاده می‌کنند، تحقیق می‌کنند.

معرفی آژانس دیجیتال مارکتینگ

شرکت‌های زیادی را می‌بینید که در قالب آژانس دیجیتال مارکتینگ فعالیت می‌کنند و خدماتشان را به کسب‌وکارها ارائه می‌دهند. گاهی اوقات این هزینه برای کسانی که صاحب یک کسب‌وکار کوچک هستند زیاد است به همین خاطر سعی می‌کنند کل فرایند را به یک شرکت برون‌سپاری کنند تا هم هزینه‌هایشان کاهش پیدا کند و هم مدیریت کارها برعهده یک شرکت معتبر و متخصص باشد. آژانس‌های دیجیتال مارکتینگ تلاش می‌کنند تا با استفاده از کانال‌های بازاریابی مانند سئو، بازاریابی شبکه‌های اجتماعی، تبلیغات کلیکی گوگل و اد نِتورک‌های ایرانی، بازاریابی محتوایی و … فروش و میزان دیده‌شدنِ کسب‌وکار شما را در فضای دیجیتال رشد دهند و یک وجه تمایز بین شما و رقیبانتان در این فضا ایجاد کنند.

آزانس های برتر دیجیتال مارکتینگ

آژانس‌های دیجیتال مارکتینگ بسته به تخصص کارشناسان خود، خدمات مختلفی را به کسب‌وکارها ارائه می‌کنند. آژانس‌ها معمولاً با جدیدترین تکنیک‌های بازاریابی دیجیتال آشنا هستند و با ارائه خدماتی مانند سئو، تبلیغات کلیکی، بازاریابی شبکه‌های اجتماعی، بازاریابی محتوایی و مشاوره در زمینه دیجیتال مارکتینگ به کسب‌وکارها در رسیدن به اهداف خود کمک می‌کنند. در ادامه 10 مورد از معروف‌ترین آژانس‌های دیجیتال مارکتینگ در ایران را به شما معرفی می‌کنیم.

1. شرکت گیتی گت

آژانس دیجیتال مارکتینگ گیتی گت در تهران کار خود را آغاز کرد. از همان روزهای نخست هدف گیتی گت ارائه‌ی راهکارهایی برای بهترین نتایج در سطح دنیا بود. به همین دلیل گیتی گت کار خود را با شعار دنیا را بر خط می کنیم شروع کرد و ادامه داد. خدماتی مانند طراحی و سئو سایت، طراحی تبلیغات، سئو، تولید محتوا و لینک‌سازی، مشاوره و برنامه‌ریزی بازاریابی دیجیتال را به کسب‌وکارها ارائه می‌دهد.

2. آژانس بومرنگ

بومرنگ یک آژانس دیجیتال مارکتینگ است که در سال 1396 فعالیت خود را آغاز کرده است، در بومرنگ به‌واسطه‌ی خلاقیت، تجربه و دانشی که در دیجیتال مارکتینگ به دست آورده‎اند، سعی می‌کنند به کسب‌وکارهایی که قصد دارند حضوری مؤثر را در دنیای دیجیتال تجربه کنند کمک کنند.

3. آژانس ایران وب لایف

از آژانس‌های معروف دیجیتال مارکتینگ در ایران است. به عنوان کامل‌ترین آژانس دیجیتال مارکتینگ در ایران، کسب‌وکار شما را در دنیایی تازه پایه‌ریزی می‌کند. ایران وب لایف خدمات متعددی را در زمینه بازاریابی دیجیتال به کاربران خود ارائه می‌دهد. از میان آن‌ها می‌توان به این موارد اشاره کرد: سئو و بهینه‌سازی وب‌سایت، طراحی وب‌سایت و اپلیکیشن موبایل، عکاسی و خدمات دیگر در زمینه بازاریابی و تبلیغات دیجیتال.

4. ماهان مارکتینگ

آژانس ماکان یک شرکت دیجیتال مارکتینگ خلاق با نمونه کارهای قدرتمند در این زمینه است. اهدافی که در بازاریابی دیجیتال دنبال می‌شود به برند شدن کسب‌وکار هم در دنیای واقعی و هم در فضای مجازی کمک می‌کند و باید به‌گونه‌ای انجام شوند که بتوانند در بازه‌های زمانی کوتاه‌مدت و بلندمدت نیاز شما را برطرف سازند.

5. آژانس دیما

آژانس دیما از سال ۱۳۹۳ شروع به کار کرده است. خدمات دیما به سه دسته برای برندها، برای صاحبان فضای تبلیغاتی و برای آژانس‌های تبلیغاتی دسته‌بندی شده است. تبلیغات برنامه‌ریزی‌شده، تبلیغات هوشمند در تلویزیون‌های اینترنتی و پلتفرم مستقل افیلیت مارکتینگ از جمله فناوری‌هایی بوده که دیما انجام داده است.

6. آژانس وبیما

وبیما یکی از آژانس‌های دیجیتال مارکتینگ برتر در ایران است. این آژانس به حضور مؤثرتر و هدفمندتر کسب و کارها در دنیای دیجیتال کمک می‌کند. از خدمات این آژانس می‌توان خدمات دیجیتال مارکتینگ و برندسازی دیجیتال، سئو، طراحی و توسعه وب‌سایت، بازاریابی محتوا و شبکه‌های اجتماعی، انتشار تبلیغات گوگل ادز، عکاسی صنعتی و طراحی هویت بصری را نام برد.

7. آژانس یکتانت

یکتانت یکی از آژانس‌های فعال در زمینه دیجیتال مارکتینگ در ایران است. این آژانس سرویس جامعی است که به کسب‌وکارها کمک می‌کند بیشتر دیده شوند و بتوانند بیشتر بفروشند و در نهایت درآمد خود را افزایش دهند. این مجموعه خدماتی مانند تبلیغات به ازای کلیک، رپورتاژ آگهی، سئو و تبلیغات در شبکه‌های اجتماعی و اپلیکیشن‌های موبایل را به کاربران ارائه می‌کند.

8. آژانس نوین مارکتینگ

شرکت نوین مارکتینگ یک آژانس تمام دیجیتال می‌باشد که با بیش از ده سال سابقه، به مشتریان خود در طیف وسیعی از صنایع در حال خدمات رسانی می‌باشد. بخشی سرویس‌های این مجموعه شامل طراحی سایت، تبلیغات در گوگل، تولید محتوا، خدمات سئو و بهینه‌سازی سایت می‌شود.

9. آژانس پیلبان

آژانس پیلبان آژانسی بر مبنای خلاقیت است که در زمینه‌ی بازاریابی دیجیتال، برندینگ و دیزاین خدمات خود را ارائه می‌دهد و همچنین انجام پروژه‌های برندینگ و نام‌گذاری، طراحی سایت و شبکه‌‌های اجتماعی را نیز در لیست خدمات خود دارد. نیازهای برندینگ کسب‌وکارها توسط متخصصان پیلبان به درست‌ترین شیوه شکل می‌گیرند و توسعه می‌یابند.

10. شرکت لاوان

شرکت دیجیتال مارکتینگ لاوان از سال ۱۳۹۴ با شرکت فررو همکاری خود را برای دو برند نوتلا و کیندر شروع کردند. از آن زمان با ایده‌پردازی، راه‌اندازی و اجرای نزدیک به ۱۰۰ کمپین تبلیغاتی و بازاریابی در کنار برندهای بزرگ کشور حضور داشته‌اند. لاوان یک تیم خلاق، دیجیتال و چابک است تا بتواند سریع نسبت به تغییرات فضای تبلیغات دیجیتال و آفلاین توجه نشان دهد و بهترین خدمات را در این حوزه به مشتریان خود ارائه دهد.

سخن آخر

ما درباره‌ی مفهوم دیجیتال مارکتینگ و سازوکار آن در بازاریابی توضیحاتی ارائه دادیم. اهمیت آن در بازاریابی و چند مدل از انواع آن را نیز بیان کردیم. سپس شما را با آژانس دیجیتال مارکتینگ آشنا ساختیم. در آخر 10 مورد از آژانس‌های معروف در این زمینه را به شما معرفی کردیم.

برای انتخاب بهترین آژانس دیجیتال مارکتینگ باید نیازها، اهداف و بودجه کسب‌وکار خود برای بازاریابی را شناسایی کنید. سپس درباره آژانس‌های دیجیتال مارکتینگ در دسترس، اطلاعات کسب کنید و پس ارسال درخواست پروپوزال و مشاوره با آژانس‌ها، بهترین گزینه‌ی موجود را انتخاب کنید. درنهایت امیدواریم که این مطلب برای مفید واقع شده باشد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *